Ena-Forto Opleiding en coaching

Gastenboek 

 

Nancy Van D
13-01-16 21:47:49
Lieve Heidi, voor kerst volgde ik een sessie van 2,5 uur waarbij ik me erg op mijn gemak voelde bij jou. Ik heb heerlijk ontspannen kerstdagen en jaarwisseling gehad! Toch wilde ik even wachten met het plaatsen van een reactie. Nu een maand verder is er weer veel op mn werk gebeurd en niet allemaal leuke dingen. Vandaag na een beoordelingsgesprek voelde ik me een stuk sterker dan ooit. Mijn onzekerheid zorgt er niet meer voor dat ik blokkeer, gesprekken verlopen daardoor prettiger en dat maakt me een stuk zekerder! Ik ben er erg blij mee en hoop dat het aanhoudt, anders kom ik snel weer bij je ;-) Dank voor je behandeling en veel succes met het geven van de trainingen!
Erika De Pesseroey
24-11-15 19:40:14
Dag Heidi,
Enkele dagen geleden ben ik samen met mijn dochter bij jou mogen komen voor een sessie vingerreflexologie. Je hebt dat echt fantastisch gedaan, en ons zeer goed opgevangen en geholpen. Je nam je tijd, gaf rust, en duidelijke tips die we mee naar huis konden nemen. Het verbaasde me dat hetgeen waar ik al jaren mee worstelde en dacht dat dit verwerkt was, er dus toch nog steeds zat. Na jouw sessie ben ik overtuigd dat ik nog beter in mijn vel kom te zitten en dus ook nog beter van mijn leven kan gaan genieten. Hartelijke en warme dank, Erika
Monique Schulte
20-11-15 18:40:30
Hoi Heidi,

Wat fijn dat je mij geholpen hebt om van mijn allergieen af te komen.

Van kleins af aan had ik al last van mijn allergieen, hooikoorts, huisstofmijt, katten en honden.
Ik kreeg al snel tabletten hier voor, deze werkte prima. Maar ik wilde niet heel mijn leven aan de tabletten zitten. Ik had niet altijd een tablet nodig, maar als ik bijv op visite ging waar honden of katten aanwezig waren moest ik er wel een innemen. Steeds vaker vergat ik dat en binnen 5min had ik rode ogen, benauwdheidsklachten ed.
Nadat ik bij jou ben geweest voor een behandeling van vingerreflexologie ben ik van mijn klachten af. Dit is nu een paar maanden geleden en nog steeds geen klachten meer!

Ik raad iedereen aan om ook langs te gaan om te kijken wat Heidi voor je kan betekenen.

Ik ben er hartstikke blij mee, en had het eigenlijk eerder moeten doen!

Bedankt!

Groetjes Monique
Christel van Loon
10-11-15 09:07:44
Dag Heidi, 3 uurs vanuit Hasselt heb ik gereden om bij jou te geraken maar ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Ik dacht dat mijn verleden verwerkt was, maar met vingerreflexologie toe te passen, is veel naar boven gekomen. Het moment dat ik mijn vingers en handen voelde tintelen, was zalig. Dank je voor je rust en energie die je mij hebt gegeven.
Hartegroet Christel
Marri-Janne van Dam
10-08-15 20:14:21
Hey Heidi, sinds 1/2 maart heb ik een rode en gloeiende wang. Zat toen op Hodenpijl, in het kerkje, in de zon. Huisarts –eczeem-zalfje-geen resultaat.
Vervanger huisarts-­rosacea-­zalf-­geen resultaat. Bij dermatoloog getest eigenlijk niets bijzonders uitgekomen . Wat nu ???
Via een lieve vriendin kreeg ik jou adres Heidi. Ben 23 juli bij jou geweest, en jij vertelde van de blokkades van verdriet pijn boosheid die bij mij opgeslagen liggen.
Die heb jij die avond weggenomen en de negatieve energie verwijderd voor positieve energie. Er is echt iets gebeurt in mijn lichaam . De roodheid en het gloeien zijn
heel erg verminderd. Het ijszakje tegen mijn wang is niet meer nodig. TOP!!! Met de nuttige tips die jij mij ook nog meegaf , ga ik fijn verder met mijn leven en echt dingen DOEN !!
Bedankt Heidi lieve groetjes Marri-Janne
Tonen: 5  10

                                      Copyright©www.ena-forto.nl / Disclaimer en Algemene Voorwaarden /  Privacy