Ena-Forto Opleiding en coaching

Welkom op mijn website

We hebben er allemaal wel eens last van ... we zitten niet zo lekker in ons vel, ervaren stress op het werk of in ons privé leven, we hebben hoofdpijn of andere klachten. Maar als we er mee door blijven lopen dan worden vage klachten soms ernstig.

Ben je ziek, angstig, heb je pijn, stress, een burn-out, weten de artsen niet meer wat ze met je aan moeten, loop je steeds tegen dezelfde obstakels aan, kortom ben je op wat voor manier dan ook uit balans? Kijk dan snel verder op mijn website want ik ben er van overtuigd dat we er samen voor kunnen zorgen dat de klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Want wat de klacht ook is met vingerreflexologie komt er absoluut verbetering en zeer regelmatig zelfs volledig herstel.


Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Heidi Middelburg en woonachtig in het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande. Het is mijn passie om mensen te helpen om weer in hun kracht te komen zodat ze zich weer fit en gezond voelen en optimaal van het leven kunnen genieten. 

In 1988 kreeg ik (20 jaar jong)de diagnose acute gewrichtsreuma en fibromyalgie. Ook een hernia en burnout bleven me niet bespaart en zo nog wat meer klachten. Ik ging van de ene arts naar de andere en ook heb ik meerdere therapeuten bezocht. Eerlijk gezegd was er weinig waar ik baad bij had, en al hielp het al iets dan was het helaas van korte duur. Gelukkig ben ik positief ingesteld en heb ik door mijn (wils)kracht altijd vrij veel kunnen doen. Ik had wel 24/7 pijn maar ach zelfs dat werd "gewoon".  Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik 98% pijnvrij ben (aan die 2% wordt gewerkt) en weer alles kan doen wat ik wil en dat allemaal door vingerreflexologie. 


In januari 2000 ben ik begonnen met een ontdekkingstocht op het gebied van gezondheid en spiritualiteit. Ik was zo enthousiast dat ik in het begin van de ene cursus naar de andere ging, ik was niet meer te stoppen. Ik leerde heel veel en ook was er veel (h)erkenning. Dingen die ik eigenlijk al "wist" en die nu bevestigd werden. Ik ben mij gaan verdiepen in verschillende behandelwijzen om op een steeds breder gebied te kunnen helpen. Hierbij gebruik ik de opgedane kennis en mijn (levens)ervaring. Het geeft veel voldoening om te mogen helpen het zelf herstellende vermogen van het lichaam weer te activeren. 


Begin 2014 heb ik de opleiding vingerreflexologie mogen doen wat voor mij de "missing link" bleek te zijn. Ondertussen ben ik vingerreflexoloog plus coach en pas ik het geleerde volop toe in mijn praktijk. Begin 2016 ben ik opgeleid om zelf de opleiding vingerreflexologie te mogen geven en dat doe ik met veel plezier. Want wat is er mooier dan je passie over te mogen brengen op andere mensen. 


Iedereen bezit innerlijke kracht maar daar staan we vaak niet bij stil of we zijn "vergeten" hoe krachtig we eigenlijk zijn. Als we door een moeilijke periode gaan blijkt dat we toch altijd ergens kracht vandaan halen zonder het bewust te beseffen. Maar waarom onze innerlijke kracht alleen gebruiken in moeilijke periodes? Waarom gebruiken we het niet dagelijks bij alles wat we doen? Je leven zal er zeker positief door veranderen. Toen ik ontdekte hoe ik dagelijks mijn innerlijke kracht  kon gebruiken was dat voor mij de omslag. De naam voor mijn praktijk was dus ook snel gevonden. Ena-Forto betekent n.l. innerlijke kracht. Ik help je graag om jouw innerlijke kracht naar boven te halen zodat je er dagelijks van kunt profiteren.


Nieuwsgierig geworden? Kijk snel verder en neem gerust contact op via het contactformulier. Ik vertel dan graag meer.                                                                           En vraag dan gelijk het gratis e-book aan:  Vingerreflexologie                                                                            


 

  Copyright©www.ena-forto.nl / Disclaimer en Algemene Voorwaarden    

 

 

 

 • passie
 • compassie
 • luisterend oor
 • vertrouwen
 • eerlijk
 • intuïtief
 • invoelend 
 • behulpzaam
 • enthousiast
 • energie
 • rust

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over een onderwerp of over de behandelingen? Kijk dan even op de contactpagina voor de mogelijkheden.Ena-Forto betekent innerlijke kracht